Mads Pedersen langer ud efter stjerne: ‘Et rigtigt røvhul’

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Mads Pedersen har ikke problemer med at give sin mening tilkende om den rivaliserende cykelrytter.

Danske Mads Pedersen er tilsyneladende ikke den største fan af sprinter Jasper Philipsen. Det har han ifølge Ekstra Bladet gjort klart i Christian Fuhlendorffs podcast ‘Hva så?!’.

Her taler om, at Philipsen har en tendens til at ‘afvige fra sin bane’, når der sprintes mod målstregen. Dette gjorde han også under årets Tour de France, hvor han var tæt på at blive deklasseret.

Netop det faktum, at han ikke holder sig til sin bane, er Mads Pedersen ikke fan af. Derfor har han heller ikke et problem med at beskrive ham som ‘et rigtigt røvhul’.

“Jeg kan godt sige det i sådan en podcast her. Han er et rigtigt røvhul med det der og er god til at sende folk i barriererne,” siger den danske cykelrytter i podcasten.

Philipsen er kendt for at have en meget aggressiv kørestil. Selvom det har vist sig at være effektivt, er det ikke uden risiko. Tværtimod sætter det ikke blot ham selv, men også andre i fare for at styrte.

Af denne grund er Mads Pedersen heller ikke meget for at køre på indersiden af belgieren. Er det hans eneste mulighed, vil han derfor hellere trække sig fra kampen om sejren.

“Med sådan en som ham der ville jeg aldrig i mit liv køre højre om ham, hvis vi kørte op imod barrieren. Han kunne godt tage de sidste ti centimeter, og så ender jeg hegnet,” siger Mads Pedersen.

Ikke nok med det, så slår han også fast, at han ikke ville være ked af at se Philipsen styrte.

“Overhovedet ikke. Hvis ham der styrter… Ja, det kunne jeg ikke være mere ligeglad med. Det er hans problem,” lyder det fra ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024