‘Man kan bare hoppe over’: Billede fra Brøndby Stadion vækker opsigt

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Et særligt billede, der stammer fra Brøndby Stadion, har vakt opsigt forud for søndagens derby.

På Twitter har et billede af en sluse foran Brøndby Stadion vakt opsigt.

Billeder viser nogle af de foranstaltninger, der er blevet sat op i forbindelse med søndagens derby mellem Brøndby IF og FC København.

Det er første gang i flere kampe mellem de to danske storhold, hvor der vil være udebanefans. Derfor er der blevet lavet et særligt FCK-tilhængerne på Brøndby Stadion.

Ikke alle er dog af den opfattelse, at det er et effektivt køsystem. Brøndby har lavet en form for slangeformet kø med hegn, der ser ud til at være omtrent en meter højt. Det er der flere, der mener, er en knap så effektiv løsning.

Flere påpeger, at det vil være let for fans at springe over disse hegn. Man har tidligere forsøgt sig med lignende sluser foran Sydsiden i Brøndby, skriver B.T.

Derudover har B.T. været i kontakt med Christian Schultz, der er kommunikationschef i Brøndby IF. Han har dog ikke ønsket at kommentere på billedet.

Til gengæld har han slået fast, at de har forberedt sig, som de plejer. Derfor er de også i tæt dialog med både politi, fans og FC København op til kampen

“Sikkerhedsmæssigt forbereder vi os, som vi plejer til et derby. Vi er i tæt dialog med politiet, fans og FC København om, hvordan vi sammen kan sikre et derby, som er bedst muligt afviklet, hvilket blandt andet indbefatter koordinering af march-ruter, adgangsforhold, etc.,” siger han.

Han fortæller også, at der er udsolgt, hvorfor der er lagt i ovnen til en stemningsfyldt affære.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024