Manchester United byder 435 millioner kroner på Rasmus Højlund

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Rasmus Højlund kan være på vej til at blive den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, hvis det står til Manchester United.

Manchester United er meget ivrige efter at hente danske Rasmus Højlund til Premier League. Derfor har de besluttet at afgive endnu et bud på den 20-årige angriber.

Ifølge The Telegraph skulle Erik ten Hag og co. være indstillet på at betale nærmest, hvad end det vil koste at hente ham.

Netop derfor har de besluttet at forbedre deres indledende bud. Denne gang er der tale om et bud på 50 millioner pund, hvilket er svarende til 435 millioner kroner.

Bliver skiftet en realitet, vil det gøre ham til den dyreste danske fodboldspiller i historien. På nuværende tidspunkt er det forsvarer Joachim Andersen, der kan bryste sig af dette. Denne titel blev han indehaver af, da han blev solgt fra Sampdoria til Lyon for 225 millioner kroner.

Tidligere har der været forlydender om, at United skulle have afgivet et bud på 260 millioner kroner. Dette bud blev hurtigt afvist af den italienske klub, da de mente, at det var alt for lavet.

Højlund er blevet installeret med en lang kontrakt i Atalanta, hvorfor han og Serie A-klubben har papir på hinanden frem til 2027. Opholdet i den italienske klub ser dog ud til at blive kortere end først antaget, da United er ivrige efter at hente ham.

Efter sit skifte til Atalanta, er det blevet til ni mål i Serie A for den 20-årige angriber. På det danske landshold har han også formået at imponere stort, da han har scoret seks mål i kun fem kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024