Manchester United giver op på Harry Kane

Foto: Visionhaus/Getty Images

Manchester United har længe haft et godt øje til Harry Kane. Nu har de opgivet jagten på den engelske angriber.

Erik ten Hag må se i øjnene, at han ikke får opfyldt sit ønske om at hente Harry Kane til Old Trafford. Derimod må han se sig om efter en anden angriber, der kan hentes.

Ifølge The Times har Manchester United nemlig at give op i deres jagt på Harry Kane denne sommer.

Det skyldes, at Tottenham-ejer Daniel Levy holder fast i sin beslutning om at beholde ham i klubben. Det er han ivrig efter at gøre, selvom det kan betyde, at de mister ham gratis næste år.

Ten Hag havde ellers udset sig Kane som manden, der skulle være løsningen på de offensive problemer. Nu er han dog blevet tvunget til at se sig om efter en anden løsning.

Det er selvfølgelig til stor ærgrelse hos United, men tilsyneladende også hos Kane selv. Han var nemlig åben for et skifte til De Røde Djævle denne sommer. Det tyder dog ikke på, at det bliver muligt på grund af Levy.

Det kan virke besynderligt, at klubejeren nægter at sælge ham, da hans kontrakt udløber næste år. Forlader han klubben derefter, vil det ikke sende en eneste krone i klubkassen i London-klubben.

Som følge af, at det ikke virker sandsynligt at hente Kane, må United nu rette fokus mod andre spillere. Og ifølge The Times er der flere forskellige kandidater på listen.

De kommer ikke specifikt ind på, hvem der er af interesse for Ten Hag og co. på nuværende tidspunkt. Tidligere har de dog været sat kraftigt i forbindelse med Napolis Victor Osimhen.

På det seneste har der også været forlydender om, at de har et godt øje til Dusan Vlahovic samt danske Rasmus Højlund.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024