Manchester United jagter Højlund – men det kræver en ting

Foto: Francesco Scaccianoce/Getty Images

Danske Rasmus Højlund er landet på radaren i flere store klubber i Europa. Manchester United er en af dem.

Selvom 20-årige Rasmus Højlund har fundet vej til radaren i flere europæiske storklubber, vurderer The Guardian, at han kan hentes billigt.

Ifølge det britiske medie har Manchester United et godt øje til den unge dansker, men han er ikke deres førsteprioritet.

Derimod skulle Erik ten Hag og co. været meget opsatte på at hente Tottenham-stjernen Harry Kane. Napolis Victor Osimhen har også været med i overvejelserne, men de 1,1 milliarder kroner, som Napoli kræver, er for meget.

Dette har resulteret i, at De Røde Djævle er begyndt at undersøge billigere alternativer. Dette har fået dem til at se nærmere på Højlund.

The Guardian skriver, at han er på ønskelisten i den engelske klub, men at han ikke vil blive en del af startopstillingen fra dag ét.

Old Trafford-klubben har noteret sig den flotte udvikling, han har vist i Atalanta. De fik dog for alvor øjnene op for ham, da han scorede et hattrick i Danmarks kamp mod Finland i parken i marts.

Ender United med at købe Højlund, vil han ikke være den eneste offensive tilføjelse. Ifølge The Guardian bliver han set som en fremtidig spiller, hvorfor de også vil købe en angriber, der kan integreres i truppen med det samme.

I denne sæson har den 20-årige angriber bidraget med 15 mål i 40 kampe. Han har to kampe tilbage i denne sæson med Atalanta. Herefter kan han se frem til at spille EM-kvalifikationskampene mod Nordirland og Slovenien.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024