Manchester United-spiller får kritik for sit bitre opslag efter CL-finalen

Foto: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Manchester United-talentet Brandon Williams har fået kritik, efter at have delt flere opdateringer i kølvandet på Manchester Citys sejr i Champions League.

Manchester United-spiller Brandon Williams har ikke lagt skjul på, at han tilsyneladende er bitter over, at Manchester City har vundet en treble i denne sæson.

Det har han gjort klart med flere opslag på det sociale medie Instagram.

Manchester City opnåede den historiske bedrift med en saml sejr over Inter Milan i lørdagens finale i Champions League. Kampens eneste mål blev scoret af midtbanespiller Rodri.

Flere gange var Inter meget tæt på at sende bolden i nettet, men det lykkedes ikke. Derfor kunne det engelske mandskab bryde ud i massiv jubel, da dommeren fløjtede for sidste gang.

Champions League-sejren var det eneste, der manglede for Pep Guardiola og hans mandskab. Forud for lørdagens sejr, havde de nemlig allerede vundet både Premier League og FA Cup i denne sæson.

Forud for dette var Manchester United det eneste engelske hold, der havde opnået denne bedrift. Det blev opnået tilbage i 1998/99-sæsonen.

Det er en bedrift, som klubbens fans i lang tid har været stolte af. Nu kan de dog ikke længere prale af at være den eneste engelske klub, der har opnået dette.

Og tilsyneladende er det ikke noget, som Brandon Williams har taget specielt godt imod. Efter slutfløjtet skrev han følgende på Instagram: “Ingen vil have ‘sloppy seconds’.”

Foto: Instagram

Ikke nok med det, så sendte han også et skud i retning af United-legenden Rio Ferdinand. Han lykønskede nemlig City-spillerne med bedriften i sin rolle som ekspert.

“Rio Ferdinand, jeg vil vædde på, at du ikke ville lykønske dem, hvis du var en spiller. Hold den samme moral. To ansigter er kedelige,” skrev han.

Foto: Instagram

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024