Manchester United tættere på Andre Onana: Premier League-rival trækker sig

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Manchester United jagter Andre Onana, og deres chancer for at hente ham, er blevet forbedret. Chelsea har nemlig trukket sig fra kampen.

Den 27-årige Andre Onana har på det seneste været et transfermål for både Manchester United og Chelsea, da begge klubber leder efter en ny målmand.

Ifølge Evening Standard har Chelsea afholdt forhandlinger med Inter om at købe den tidligere Ajax-målmand. På trods af dette, har de nu besluttet at trække deres interesse tilbage

Det betyder, at Manchester United nu befinder sig i en god position til at hente ham. Det kræver dog, at de er indstillet på at betale 50 millioner pund for ham.

Onana har allerede arbejdet sammen med United-træner Erik ten Hag, da de begge var i Ajax. Nu kan de blive genforenet, selvom det kun er et år siden, at han blev hentet til Inter Milan på en femårig kontrakt.

Chelsea er fortsat interesserede i at hente en ny målmand denne sommer, da Edouard Mendy forventes at forlade klubben. Derudover har Kepa Arrizabalaga fortsat ikke formået at bevise sig værd i Premier League-klubben.

Blandt deres andre kandidater finder mange Valencias Giorgi Mamardashvili, Dortmunds Gregor Kobel og Brentfords David Raya. Ifølge Evening Standard skulle det være Mamardashvili, der er den mest sandsynlige kandidat.

På Old Trafford er der fortsat en del usikkerhed omkring målmandspositionen. Den engelske klub er nemlig fortsat i forhandlinger med David De Gea, som forventes at få en ny kontrakt.

Den spanske målmands kontrakt med Manchester United udløber denne sommer. Han står til at få en ny kontrakt, men bliver han ikke førstevalg, ønsker han næppe at blive.

Omvendt er det også meget usandsynligt, at de får succes med at bringe Onana til klubben, hvis han ikke er garanteret rollen som førstemålmand.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024