Manchester Uniteds ambitiøse plan om at hente Messi i byttehandel

Foto: Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Manchester United er klar til at hente Lionel Messi i en byttehandel med Paris Saint-Germain.

Manchester United siges at være klar til at gøre en stor indsats for at hente Lionel Messi til Old Trafford til sommer.

Faktisk skulle den engelske klub være klar til at indgå en byttehandel med PSG, der sender Messi til England, mens den unge Marcus Rashford sendes den anden vej.

Messi har kun få måneder tilbage af sin kontrakt med PSG, som udløber til sommer. Den argentinske stjerne har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med den franske klub.

På det seneste har Messi været kædet sammen med et skifte retur til FC Barcelona. Hans høje løn og den finansielle situation i Barcelona kan dog gøre det til et svært skifte at realisere.

Mere og mere tyder dog på, at den argentinske stjerne ønsker at forlade PSG, hvilket blandt andet skyldes, at han for nylig blev mødt af buhråb fra klubbens fans.

Ifølge mediet El Nacional har United en oprigtig interesse i at forsøge at hente Messi til sommer, og for at få tingene til at hænge sammen, vil de sende Rashford den anden vej.

PSG har før været kædet sammen med Rashford, som har været en af de vigtigste spillere for United i denne sæson, hvor han har bidraget med 26 mål og 9 oplæg i sine 45 kampe.

Messi kan endda ende med at overtage trøjenr. 7 i United, som hans rival Cristiano Ronaldo tidligere har spillet i. Det kræver dog først og fremmest, at den engelske klub får succes med sin plan.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024