Mane ‘slog’ Leroy Sane i omklædningsrummet efter nederlag til Man City

Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Bayern München-stjernerne Sadio Mané og Leroy Sane var ikke bedste venner efter deres seneste kamp mod Manchester City i Champions League.

Her endte de tyske mestre med at tabe 3-0 til Erling Haaland og co. I omklædningsrummet efter kampen røg Mané og Sane efter sigende i totterne på hinanden.

Det skriver The Telegraph.

Det lyder, at Mane skulle have slået Sane i ansigtet, efter at et skænderi udviklede sig til mere end det, kort tid efter, at de havde tabt 3-0 på Etihad Stadium tirsdag aften.

Det var dog ikke først i omklædningsrummet, at deres strid startede. Det kunne nemlig ses på flere kameraer, at deres strid begyndte på banen i slutningen af kampen.

Og det er netop denne strid, der siges at have eskaleret, efter de forsvandt ned i tunnelen. Det hele skulle dog først for alvor har kulmineret, da de kom ned i omklædningsrummet.

Mane siges at have været sur over, hvordan Sane talte til ham under deres skænderi, hvilket angiveligt fik ham til at reagere ved at slå den tyske stjerne i ansigtet.

Mediet Sky Germany skriver, at der var tale om et relativt hårdt slag, da Sane blødte fra læben efter slaget. Kort tid derefter blev de to stjerne trukket fra hinanden.

Mane skulle efter sigende være blevet samlet op af et privat køretøj i Münchens lufthavn, da holdet ankom tilbage til Tyskland onsdag, mens Sane kørte med holdbussen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024