Manny Pacquiao-show? Kell Brook ønsker endnu en kamp

Foto: Shutterstock

Det er et år siden, at Kell Brook vandt over rivalen Amir Khan, men den tidligere verdensmester kan potentielt vende retur til endnu en kamp-

Brook trak sig som professionel bokser sidste år i en alder af 36 år, men han overvejer at vende retur, og ifølge Sky Sports kan en kamp mod Manny Pacquiao være på tale.

Ben Shalom, der stod for at promovere kampen mellem Khan og Brook, mener at en kamp mod 44-årige Pacquiao bør være en opvisningskamp.

“Jeg har hørt det (om Pacquiao, red.). Jeg er ikke sikker. For mig at se er det nok en opvisningskamp. Det er klart, at det ville være konkurrencedygtigt,” sagde Shalom til Sky Sports.

“Det ville være en fantastisk kamp for Kell, for at være ærlig. En god fejring af hans karriere, som han fortjener. Men jeg ved ikke, hvor seriøs Manny er længere.”

“Jeg ved, at Kell talte om en kamp mere og har spurgt om situationen mellem (Liam, red.) Smith og (Chris, red.) Eubank, så jeg ville ikke blive overrasket over at se ham i ringen.”

Brook tilbragte det meste af sin karriere i weltervægt, selvom han boksede mod Khan med en vægt på 149 lb. Så at bokse mod Liam Smith, der vejde 154 lbs ved Chris Eubank Jr-kampen, kan give mening for ham.

“Jeg tror, han ville være meget interesseret i vinderen af Chris mod Liam. Jeg kan ikke se ham bokse før juni. Jeg tror, det kunne fungere godt for ham at tage imod vinderen,” sagde Shalom.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024