Maria Sakkari gentager Anna Kournikovas uheldige rekord efter semifinale-nederlag

Foto: Andy Cheung/Getty Images

Tennisstjernen Maria Sakkari har tangeret en rekord, som hun næppe har haft lyst til at tangere.

Græske Maria Sakkari, der ligger nummer otte på verdensranglisten, har tangeret Anna Kournikovas rekord i denne sæson.

Tilbage i 2000 satte Anna Kournikova en rekord, som hun næppe havde lyst til at sætte. Her tabte hun nemlig alle seks af sine første semifinaler i sæsonen.

Der skulle gå intet mindre end 23 år, før en anden spiller skulle gøre det samme. I denne sæson har Sakkari nemlig tangeret rekorden, da hun nu har tabt seks semifinaler i 2023-sæsonen. Det melder statistikmediet OptaAce.

I 2000 formåede Kournikova, der dengang også var nummer otte i verden, at spille sig i flere semifinaler. Desværre for hende tabte hun de seks første af dem.

Lørdag kunne Sakkari skrive under på, at hun havde opnået samme ‘bedrift’. Det skete, da hun blev slået i semifinalen af Berlin, hvor Donna Vekic vandt i to sæt med cifrene 6-4, 7-6.

Efter nederlaget til Vekic, har Sakkari nu tabt seks semifinaler i denne sæson. I United Cup blev hun slået af Martina Trevisan i semifinalen i en kamp mellem Grækenland og Italien.

I februar tabte hun også to semifinaler i hhv. Linz og Doha. Efter at have tabt sine første tre semifinaler, tabte hun to stk. i træk til Aryna Sabalenka. Hun besejrede hende nemlig i semifinalen i både Indian Wells og Italien.

Inden længe skal den græske tennisstjerne deltage i Wimbledon. Her vil hun derfor få muligheden for at gøre en ende på den dårlige stime.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024