Maria Sharapova ser uigenkendelig ud tre år efter hun stoppede fra tennis

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Maria Sharapova så næsten uigenkendelig ud, da hun solede sig på en altan i Miami i sidste uge.

Den tidligere Wimbledon-mester blev berømt, da hun vandt over forsvarende mester Serena Williams på Center Court i 2004. Dermed sikrede hun sig sin første Grand Slam-titel i en alder af 17 år.

Samtidig blev hun også kendt for sit lange, lyse hår. Det blev faktisk nærmest til en form for varemærke for hende.

Men efter at have trukket sig tilbage i 2020, har Sharapova valgt et andet udseende. Det viser hun blandt andet på et nyligt billede, som hun har delt fra Miami.

Den 36-årige tidligere tennisspiller var i byen i forbindelse med Formel 1-løbet. Her dukkede hun blandt andet op ved Formula One Accelerate Summer sammen med Lewis Hamilton.

Sharapova deltog her i en paneldebat, hvor hun hyldede den øgede kønsdiversitet i sport.

Den russiske stjerne nåede at sætte flere rekorder i sin karriere. Hun blev blandt andet den første russiske spiller til at vinde alle fire

Grand Slam-titler i hhv. Melbourne, New York, Paris og London. Hun blev også en af de yngste kvinder nogensinde til at vinde Wimbledon.

Hendes karriere fik dog et alvorligt hak i lakken, da hun i 2016 blev testet positiv på en dopingtest. Det betød, at hun blev suspenderet i to år.

Hendes suspension blev senere reduceret til 15 måneder, da hun var blevet anbefalet at indtage et bestemt stof af sin læge. Hun vendte derfor retur til banen i april 2017, og syv måneder senere vandt hun Tianjin Open.

Efter at have kæmpet med en skulderskade i flere år, besluttede Sharapova at trække sig som professionel tennisspiller i 2020.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024