Mark Cavendish deler bizart målfoto

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Efter onsdagens etape i Giro d’Italia, har cykelstjernen Mark Cavendish delt et lettere bizart målfoto.

Kort før målstregen på onsdagens etape i Giro d’ Italia, blev Mark Cavendish sendt i asfalten.

Det er bestemt ikke noget, han ikke har oplevet før. Denne gang har han dog fået et fotografisk minde, som han ikke har fået fra tidligere styrt.

Afslutningen på fem etape i Giro d’Italia viste sig at være mere dramatisk og kaotisk, end forventet. Den blev vundet af Caden Groves, men kort inden han vandt, endte Cavendish i asfalten.

Netop denne hændelse har den kendte cykelrytter nu delt et billede af.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mark Cavendish (@markcavendish)

“Nå, men … det er i hvert fald et anderledes målfoto. En smule øm efter styrtet. Tak for alle de søde beskeder, jeg har modtaget. Håber virkelig alle de andre, der røg ned også er okay,” skriver Cavendish som tekst til billedet.

Efter etapen har Astana meldt, at Cavendish er sluppet med skrammer. Styrtet kommer derfor ikke til at påvirke hans videre deltagelse i cykelløbet.

Skylden for styrtet blev efterfølgende placeret hos Alberto Dainese, hvilket har kostet ham en straf. Efter etapen blev han smidt ned på en 34.-plads og blev idømt en bøde på ca. 4.000 kr.

Degraderingen i klassementet har fået betydning for Cavendish, da det betyder, at han nu befinder sig på 4. pladsen.

I en video fortæller Cavendish desuden, at han har været telefonisk i kontakt med Alberto Dainese. Cykelstjernen afslører også, at han ikke føler, at han har brækket noget.

“Jeg har fået renset mine sår. Mit knæ er en smule ømt, men jeg tror ikke, der er noget brækket. Jeg føler ikke, noget er brækket – kun en lille smule på moralen,” siger Cavendish.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024