Mason Greenwood i kontakt med Juventus om muligt skifte fra Man United

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Juventus er i dialog med Mason Greenwood, som de ønsker at hente i Manchester United til sommer.

Den 21-årige Mason Greenwood har ikke været i aktion for Manchester United siden januar sidste år, hvor han blev anholdt og sigtet for voldtægtsforsøg, vold og kontrollerende adfærd.

I februar i år blev alle anklager mod den unge angriber droppet. Det var en kombination af vigtige vidner i sagen, der havde trukket sig og nyt materiale dukkede op. Så det var ikke længere en realistisk mulighed for domsfældelse’.

På trods af frikendelsen, så er Greenwood endnu ikke vendt tilbage til Manchester United. Klubben meddelte at de ville foretage deres egen undersøgelse af sagen.

Det er fortsat uklart, om Greenwood nogensinde kommer til at spille for United igen, men ifølge The Sun har Juventus taget kontakt til hans repræsentanter for at forhøre sig om et muligt skifte til Serie A.

Juventus undersøger mulighederne for at hente ham på en lang lejeaftale. Desuden lyder det, at AS Roma og AC Milan også skulle have vist interesse.

Greenwood har fortsat to år tilbage af sin kontrakt med United, der sikrer ham cirka 75.000 pund om ugen.

Englænderen har fået besked på at fortsætte sin træning for sig selv og han ikke kommer i aktion for klubben resten af sæsonen.

Angriberen siges at have gjort det klart for ledelsen, at han ønsker at vende tilbage til banen hurtigst muligt.

“Mason er 21 år og blvet frifundet. Han bør få muligheden for at genopbygge og kigge fremad med sit liv,” sagde en repræsentant for Greenwood til The Athletic.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024