Mathias Gidsel med opsang: ‘De har fået et chok’

Foto: Mathias Renner/City-Press via Getty Images

Håndboldstjernen Mathias Gidsel er kommet med en opsang, som han håber, at der vil blive lyttet til.

Når man er en af de bedste håndboldspillere i Danmark, er det helt naturligt, at man får opmærksomhed. Det kan en spiller som Mathias Gidsel i hvert fald skrive under.

Selvom det naturligvis er fantastisk at møde opbakning fra de danske fans, kan det også blive for meget af det gode. Derfor er Füchse Berlin-stjernen nu kommet med en lille opsang til fansene i podcasten ‘Mediano Håndbold’.

“Helt forståeligt tror jeg nogle gange, folk glemmer lidt, at vi også er mennesker. Nu har vi også haft det  med Mikkel (Hansen, red.) og Rasmus (Lauge, red.), der kom tilbage til Danmark. De har også fået et chok. Niklas (Landin, red.) også for den sags skyld. Nu skal jeg ikke tale på deres vegne, men det her med, at vi er altså også noget andet end håndboldspillere,” siger Mathias Gidsel. ifølge B.T.

Sidste år vendte Mikkel Hansen retur til dansk håndbold, efter at have tilbragt 10 år i Paris Saint-Germain. Desuden er både Lauge og Landin også vendt hjem til Danmark, efter at have tilbragt mange år i udlandet.

I podcasten afslører Gidsel, at det sommetider er nødvendigt for ham at kunne slå hovedet fra. Det vil han gerne kunne gøre, uden at skulle tænke på, at fans holder øje med ham.

Han understreger, at han godt ved, at fansene er velmenende. De mange billeder og autografer sker derfor i bedste mening, men alligevel håber han på, at det kan ændre sig lidt. Gidsel håber på, at fansene kan blive bedre til at skelne mellem den private person og spilleren inde på banen.

Inden længe vil Gidsel igen være at opleve på håndboldbanen iført landsholdstrøjen. I starten af november skal han og resten af truppen nemlig spille Golden League.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023