Max Verstappen åbner døren på klem for fremtid hos Ferrari

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Det er åbenbart ikke en garanti, at Max Verstappen bliver hos Red Bull resten af sin karriere.

Max Verstappen vil ikke afvise, at han i fremtiden skifter til Ferrari. Hvis det skal blive en realitet, kræver det dog, at de formår at bygge den ‘hurtigste bil’ i feltet.

Den hollandske racerkører har flere gange hævdet, at han kan finde på at stoppe i Formel 1, når hans kontrakt med Red Bull udløber. Det gør den i udgangen af 2028, hvorfor han reelt set kan være færdig om fem år.

Der er ikke nogen tvivl om, at det er Verstappen, der er den primære stjerne hos Red Bull. Derfor er deres plan også at fortsætte med at bygge holdet op omkring ham.

Det store spørgsmål er dog, om han kan blive fristet af et skifte til et andet hold. Måske ønsker han at søge nye græsgange, inden han helt forlader Formel 1. Det er han blevet spurgt om for nylig.

“Folk spørger mig altid, om jeg har et drømmehold,” sagde Verstappen i et interview med Sky F1.

“Jeg ved, at Ferrari har en fantastisk historie i Formel 1 og er et fantastisk hold at køre for. Jeg har dog altid sagt, at jeg bare vil være i den hurtigste bil.”

“Jeg har været nødt til at vente et par år, før jeg kunne sidde i den hurtigste bil. Men nu har vi den hurtigste bil, og det føles fantastisk.”

“Hvis det sker, så sker det, men jeg er glad, hvor jeg er. Jeg har ikke et personligt ønske om at køre for et bestemt hold for enhver pris.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024