Max Verstappen åbner op om hobby, som han tager ‘meget seriøst’

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Max Verstappen er meget seriøs omkring Formel 1, men det er faktisk ikke det eneste, han er meget seriøs omkring.

Max Verstappen har åbnet op om en af sine hobbyer, som han ‘tager meget seriøst’. Selvom det er Formel 1, der er hans primære prioritet, er han også vild med virtuelt racerløb.

Det er noget, som han længe har været kendt for at være glad for. Blandt andet har han deltaget i 24 Hours of Le Mans Virtual og Virtual Sebring 12 Hours med holdet Team Redline.

Når han ikke har fokus på Formel 1, er det i stedet rettet mod denne type racerløb. Den hollandske stjerne har nemlig indrømmet, at det også betyder meget for ham at klare sig godt i denne type løb.

“Det er en hobby for mig, men jeg tager det meget seriøst,” sagde Verstappen til flere medier, herunder RacingNews365.

“Jeg mener ikke, at det skader i forhold til at forberede sig til Formel 1, da du altid tester dig selv.”

“Jeg kører primært i andre former for biler end Formel 1 online. Men man tænker på, hvad man kan forberede køremæssigt, men også i forhold til mit setup. Og det er det, jeg nyder.”

“Når jeg går i seng, tænker jeg nok mere på en simulator eller bil, end hvad jeg nogle gange gør i Formel 1. Det er fordi, jeg også gerne vil gøre det godt der.”

“Det tager nogle gange meget tid, men jeg elsker det.”

Ganske vist er det en stor hobby for den unge hollænder, men ikke mere. Han har stadig sit fulde fokus på at fortsætte sin i forvejen imponerende karriere i Formel 1.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024