Max Verstappen afsiger sin dom efter rivaler snupper Rob Marshall fra Red Bull

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Max Verstappen har udtalt sig om Rob Marshalls beslutning om at forlade Red Bull til fordel for McLaren.

For nylig bekræftede McLaren, at de har indgået en aftale med Red Bull-ingeniør Rob Marshall. Fra næste sæson træder han ind i rollen som en af tre tekniske direktører for Formel 1-holdet.

Han kommer til at indtage rollen som teknisk direktør for teknik og design. Ved sin siden kommer han til at have Pedro Prodromou og David Sanchez. De er specialister i hhv. aerodynamik og ydeevne.

Selvom aftalerne allerede er blevet indgået, kan McLaren ikke have glæde af hverken Sanchez eller Marshall i denne sæson.

Derimod må de vente til januar næste år, hvor de store profiler begge tilslutter sig holdet i deres nye roller. Det skyldes, at de har klausuler i deres kontrakter med hhv. Ferrari og Red Bull.

Marshall har været en del af Red Bull siden 2006. Siden da har han haft flere ledende roller hos det succesfulde Formel 1-hold.

Derfor har han også været med til at skabe de nye maskiner sammen med Adrian Newey, som har domineret i de seneste par sæsoner. Det samme var tilfældet i perioden fra 2010 til 2013.

På trods af, at han har været en vigtig figur hos Red Bull, er Max Verstappen tilsyneladende ikke bekymret over at miste ham. Derimod hævder han, at han ikke har været involveret hos holdet på det seneste.

“Jeg tror, at der er mange, der har gjort det til en stor ting. Det gælder også medierne,” sagde han til den hollandske udgave af Motorsport.com.

“Men i virkeligheden var ikke længere særlig involveret i bilen, som vi har nu. Han var mere involveret i langsigtede projekter, herunder frem mod 2026.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024