Max Verstappen afslører anstrengt forhold til vigtig Red Bull-kollega

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Max Verstappen har indrømmet, at han er vigtig for ham og holdet, men at deres forhold har ‘hårde øjeblikke’.

Det er ikke nogen nyhed, at Max Verstappen ikke er bleg for at udtrykke sin mening over radioen. Derfor er han heller ikke bange for at gå til løbsingeniør Gianpiero Lambiase. Men det går også den anden vej.

Under Belgiens Grand Prix sagde Lambiase til Verstappen, at han skulle ‘bruge hovedet lidt mere’, fordi han ikke koncentrerede sig om dækstyringen. I stedet forsøgte han at sætte hurtigere omgangstider, selvom han var i front.

Desuden havde de også en nærmest eksplosiv dialog forud for Sprint Shootout i Qatar. Her sagde Lambiase til den 26-årige hollænder, at der ‘var mere læring at gøre’, efter han afbrød sin omgang tidligt.

I sidste ende var det dog en succesfuld weekend i Qatar, hvor Verstappen blev kåret som verdensmester for tredje år i træk.

Og nu har han afsløret vigtigheden af stir forhold til Lambiase, som han kalder en ‘stærk karakter’.

“Det er utrolig vigtigt,” sagde Verstappen til Sky Sports F1.

“En løbsingeniør er virkelig nødt til at forstå dig, og det er meget sjældent at have så stærk en forbindelse med en ingeniør. Vi har ramt hinanden på en helt skør måde, og vandt vores første løb sammen.”

“Vi har også svære øjeblikke, fordi jeg er en stærk karakter, og han er en stærk karakter. Men det er det, jeg kan lide. Jeg vil kunne fortælle ham, når det er dårligt, og når det er godt. Og han siger det også til mig. Derfor synes jeg, vi kommer så godt ud af det.”

“Det er derfor, vi nogle gange bliver ret højrøstede over radioen. Og så tror folk nogle gange, at vi ikke kan lide hinanden, men vi har faktisk meget respekt for hinanden, og vi vil altid det bedste i hver enkelt situation.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024