Max Verstappen afslører barndomsrival, som han vidste ville ende i F1

Foto: Clive Rose/Getty Images

De har været rivaler siden barndommen, og Max Verstappen er ikke overrasket over, at de begge er endt i Formel 1.

I de seneste sæsoner har Max Verstappen været en sand magtfaktor i Formel 1. Han har domineret på banen, og vandt i sidste sæson intet mindre end 19 løb.

Det betyder dog ikke, at der ikke er andre talentfulde kørere i feltet. I denne forbindelse er det blandt andet værd at pege på en kører som Charles Leclerc.

Flere gange har de været i meget intens duel i Formel 1, men faktisk har de konkurreret, siden de kørte gokart. Derfor har de også et rigtig godt kendskab til hinanden.

Nu har Verstappen afsløret, at han gennem årene har vidst, at de begge ville ende i Formel 1 én dag. Og det har han fået ret i, da de bliver betragtet som nogle af sportens største stjerner.

“Jeg har altid troet, at hvis jeg ville klare at komme ind i Formel 1, så ville Charles også klare det. Man kunne allerede fra en ung alder se de virkelig stærke kørere. De er også i Formel 1 nu,” sagde han ifølge mediet GPFans.

“Det har aldrig været en overraskelse for mig, at Charles sidder her. Selvfølgelig skal man have lidt held for at være på det rigtige hold her og der for at komme i første række. Men det er ikke en overraskelse, at vi sidder her sammen.”

Både Verstappen og Leclerc har skrevet under på lange kontrakter med hhv. Red Bull og Ferrari. Derfor er der ikke den store chance for, at nogen af dem siger farvel til Formel 1 i nærmeste fremtid.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024