Max Verstappen joker om zero-pod Red Bull efter rivaler ændrer koncept

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Max Verstappen har lavet sjov med, at Red Bulls næste opgradering skal være et skifte til et design med zero-pods.

I Monaco fremvist Mercedes en ny udgave af deres bil, hvor de havde droppet deres særlige tilgang til deres sidepods. I stedet er de rykket tilbage til en mere konventionel tilgang, som bruges af Red Bull og flere andre hold.

Ferrari valgte også at bevæge sig væk fra deres tidligere koncept. Dette var en del af deres nye opgraderinger til løbet i Barcelona i denne weekend.

Det vidner om, at rivalerne forsøger at efterligne, hvad Red Bull har formået at gøre med deres bil.

Det er meget normalt, at opmærksomheden bliver rettet mod den hurtigste bil i feltet. Derfor er det heller ikke den store overraskelse, at der er mange af de andre hold, der holder øje med Red Bull.

Forud for løbet i Barcelona, har Max Verstappen lavet sjov med, at deres næste løsning skal være at introducere zero-pods. På denne måde kan de nemlig få deres rivaler til også at gøre det.

“Jeg tror, at vores næste opgradering bliver uden sidepods. Så alle kan gå tilbage til det,” sagde Verstappen for sjov, da han blev spurgt om sin holdning til de andre holds skifte.

“Jeg ved det ikke. Det er bare, hvordan vi har designet bilen, men det er ikke kun vores sidepods. Det er mange ting, der skal hænge sammen. Og jeg er ikke engang specialisten der.”

“Jeg tror, vi har lært meget i årenes løb. Vi er kommet godt fra start med de nye regler, og vi forstod, hvad der foregik. Det hjælper meget.”

“Man kan straks fokusere på andre ting. Forhåbentlig kan vi holde det momentum i gang, for alle presser selvfølgelig meget på for at indhente det.”

“Men vi aldrig tilfredse. Vi vil altid have mere.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024