Max Verstappen klar til at lade en anden køre Red Bull for at teste teori

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Max Verstappen har sagt, at han er klar til at lade en anden køre sin Red Bull RB19.

Red Bull-stjernen overlader gerne sin RB19 til en anden kører, hvis vedkommende mener, at de ‘kan gøre et bedre stykke arbejde med banegrænser’.

I Qatar var banegrænserne igen et meget varmt emne, da flere kører fremsatte kritik af. Desuden fik det også konsekvenser for flere kørere, hvilket omfatter både Sergio Perez, Pierre Gasly og Lance Stroll. De blev alle tre idømt en straf på fem seunder.

Det er dog lang fra første gang, at der har været debat omkring banegrænserne, og de medfølgende straffe. Tværtimod har det været oppe til diskussion flere gange i denne sæson.

Og Verstappen frygter, at der også i Austin kan være problemer med at overholde banegrænserne. Dette har fået ham til at fremsætte et tilbud om, at andre kan køre hans bil, hvis de kan gøre det bedre.

“Jeg vil med glæde lade andre køre min bil for at se, om de kan gøre det bedre ift. banegrænserne,” sagde Verstappen ifølge RacingNews365.

“Nogle baner har bare meget afstrømning, så naturligt nok er grænserne lidt nemmere, fordi vi aldrig rigtig taler om banegrænser. For eksempel i Suzuka, hvor det er lidt mere en ‘old school’ bane.”

“De nye banestandarder har noget med det at gøre, og det er lidt ærgerligt. Jeg føler, at man med nogle af disse nye baner er mere fokuseret på en kvalifikationsomgang, for ikke at kør over en hvid streg, end faktisk at finde grænsen eller bare den rene nydelse ved at presse på.”

“Det føles som om, at du kigger holder øje med: ‘Klarede jeg det eller ej? Ja, jeg klarede det’. Det er lidt mærkeligt. Vi skal gøre et bedre stykke arbejde, for jeg tror, at denne weekend bliver den samme historie.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024