Max Verstappen opfordrer Ferrari-chef til at tage telefonen

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Max Verstappen har opfordret Ferrari-chef John Elkann til at give ham et kald.

Red Bull-stjerne Max Verstappen håber på at få et opkald fra Ferrari-præsident John Elkann i den nærmeste fremtid.

Den hollandske racerkører ønsker at forhøre sig om muligheden for at få fingrene i en Michael Schumachers mesterskabsvindende Formel 1-biler. Han venter derfor ikke på et opkald, fordi han er interesseret i et holdskifte.

Hvis Ferrari blot hørte, at Verstappen var interesseret i en af deres biler, ville de måske håbe på netop dette. Faktum er dog, at det ikke er dét, der er af interesse for den unge hollænder.

Derfor er der heller ikke nogen udsigt til, at enten Carlos Sainz eller Charles Leclerc må vige pladsen for Verstappen i den kommende sæson.

Verstappen er blot interesse i at få fingrene i Schumachers F2004. Det er den bil, som Formel 1-legenden vandt den sidste af sine syv verdensmesterskaber.

Han håber nemlig på at skabe en bilsamling, som ikke blot skal bestå af hans egne biler. Ganske vist vil han gerne have sine egne mesterskabsvindende biler stående, men det stopper ikke her. Han vil også rigtig gerne have en Schumacher-bil i samlingen.

“Jeg vil gerne have alle de Red Bull-biler, som jeg har vundet et F1-verdensmesterskab med i min garage,” sagde han til La Gazzetta dello Sport.

“Ud over det, så er Michael Schumachers Ferrari F2004 en utrolig bil. Men jeg ved ikke, hvordan jeg skulle kunne købe den.”

“Dette er en appel til John Elkann. Jeg håber, han læser dette interview og måske ringer til mig.”

Hvis Verstappen skal have fingrene i Schumachers Ferrari F2004, skal han være klar til at betale for det. Flere af hans biler er blevet solgt for enorme beløb på auktioner i de seneste år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024