Max Verstappen som F1-boss: Disse to kørere ville han vælge

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Red Bull-stjernen Max Verstappen har svaret på, hvilke to kørere han ville vælge, hvis han skulle være teamchef i Formel 1.

På trods af sin alder på blot 26 år, er Max Verstappen en af de mest erfarne kørere i feltet. I løbet af sin karriere har han derfor stået overfor flere op- og nedture hos Red Bull.

I et interview med Auto Motor und Sport har han nu givet svar på, hvilke kørere han ville vælge, hvis han selv var teamchef. Til en start spurgte han, hvorvidt det ville være tilladt at vælge sig selv.

“Kan jeg vælge mig selv? Så mig selv. Og så jeg ville tage Lando (Norris, red.). Han er stadig ung og har en lang karriere foran sig. Og han kan også være meget, meget hurtig,” sagde han til mediet.

Derefter blev han spurgt, hvad han ville gøre, hvis han ikke måtte vælge sig selv. Det fik ham til at vælge endnu en ung kører, som faktisk fik debut i Formel 1 i den seneste sæson.

“Jeg ville tage Lando og Oscar (Piastri, red.). Så McLaren-parret. De er begge gode,” lød svaret.

“Lando er bare lidt ældre end Oscar. Jeg synes, at Oscar er en hurtig rookie. Han har stadig ting at lære, såsom at forbedre sit løbstempo. Men efter hvad jeg ser, er han en klog fyr. Han kommer til at vinde sine løb.”

Verstappen har tidligere udtalt sig om, at han ikke ønsker at holde liv i sin karriere som Formel 1-kører for evigt. Derfor kan det ikke udelukkes, at han beslutter sig for at overgå til en rolle som teamchef.

Hans nuværende kontrakt løber til udgangen af 2028, hvorfor han ikke stopper i nærmeste fremtid. Hvad han gør derefter, vides endnu ikke, da han ikke har besluttet sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024