Max Verstappen svarer igen på Lewis Hamiltons kritik af Red Bull-dominans

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Max Verstappen har taget til genmæle mod Lewis Hamilton, der har kritiseret Red Bull samt foreslået en ny regelændring.

Lewis Hamilton har fået at vide, at ‘livet er uretfærdigt’ af Max Verstappen. Det kommer i kølvandet på, at den syvdobbelte verdensmester har foreslået en regelændring, der skal tøjle Red Bull.

Verstappen har domineret i denne sæson, hvor han har vundet i seks ud af otte løb indtil videre. Det har betydet, at han er 69 point foran sin nærmeste forfølger, Sergio Perez, i det samlede mesterskab.

I denne weekend er det tid til Østrigs Grand Prix, som er Red Bulls hjemmebane. Her satser Verstappen naturligvis på endnu en sejr. Se Formel 1 TV tider for næste løb her.

Red Bull har vundet alle løb i år, og vil gerne tilfælde den tiende sejr til rækken. I skrivende stund er de 154 point foran Mercedes, der indtager andenpladsen i konstruktørmesterskabet.

Hamilton har givet udtryk for, at han er bekymret over, at Red Bulls forspring er så stort. Det betyder nemlig, at de kan stoppe med at udvikle på den nuværende bil, og allerede nu koncentrere sig om næste års bil.

Netop dette har Verstappen nu valgt at give svar på, efter han blev spurgt ind til det forud for Østrigs Grand Prix.

“Livet er uretfærdigt,” svarede den 25-årige hollænder ifølge Reuters.

“Det er ikke kun F1. Mange ting i livet er uretfærdige, så vi er nødt til bare at håndtere det.”

Senere udtalte han sig også til Sky Sports, hvor han sagde: “Det talte vi ikke om, da han vandt sine mesterskaber, vel? Så det synes jeg ikke, vi skal nu.”

“Sådan fungerer Formel 1. Når man har en konkurrencedygtig bil, er det fantastisk. Men på et tidspunkt skal man også se frem mod det næste år.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024