Max Verstappen tilbyder Sergio Perez værdifulde råd i mesterskabskampen

Foto: Peter Fox/Getty Images

Max Verstappen har rådet Red Bull-holdkammeraten Sergio Perez til at fokusere på sig selv.

Sergio Perez havde håbet på at kunne udfordre Max Verstappen i kampen om mesterskabet i denne sæson. Det har dog hurtigt vist sig, at han ikke har været i stand til dette.

Efter de første fem løb, så det ellers ud til, at der faktisk vil blive en kamp mellem de to. På dette tidspunkt havde Perez vundet to løb, mens Verstappen havde vundet de øvrige tre.

Men derefter gik det hele galt for Perez, der hverken kunne få tingene til at fungere i Monaco eller Spanien. To gange formåede han ikke at nå til Q3 i kvalifikationen. Dette har medført, at der nu er en difference på 53 point mellem de to Red Bull-kørere.

Red Bull-rådgiver Helmut Marko har siden opfordret Perez til at stoppe med at ‘drømme’. I samme ombæring hentydede han til, at de seneste fejl har været forårsaget af et ønske om at nå Verstappens niveau.

Da han blev spurgt om Perez’ vanskeligheder på det seneste, havde Verstappen også et godt råd til den mexicanske kører.

“Jeg finder det svært at kommentere på, da jeg ikke ved, hvad der foregår i hans hoved,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Men jeg lærte fra en ung alder, at det altid er bedre at fokusere på sig selv og gøre det bedste man kan. Alle de andre ting er alligevel uden for ens kontrol.”

“Så det nytter ikke noget at forsøge at fokusere på det. Det er også sådan, jeg griber det an.”

“Der er altid nogle løb i en sæson, der ikke går efter planen, og du får et par tilbageslag. Men det er altid vigtigt at holde fokus på jobbet og virkelig prøve at arbejde med bilen og ingeniørerne omkring den, for at få bedst ud af det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024