Max Verstappen tjener mere end Haaland: Top 5 på eksklusiv Forbes-liste

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Max Verstappen har stor succes som Formel 1-kører og dette har sikret ham en voldsom hyre.

25-årige Max Verstappen kan bryste sig af at være den tredje bedst betalte atlet under 25 år.

Det skriver Forbes.

Som følge af hans store succes i Formel 1, hvor han de seneste to år har vundet verdensmesterskabet, har han fået en ny aftale med Red Bull Racing.

Denne aftale løber frem til 2028, og må siges at være yderst lukrativ. Ifølge Forbes blev den hollandske racerkører betalt 64 millioner dollars mellem maj 2022 og maj 2023. Det svarer til lidt over 440 millioner kroner.

Selvom Verstappen er en velbetalt herre, er han ikke helt på samme niveau som fodboldstjerne Kylian Mbappé. Den franske PSG-stjerne i samme periode 120 millioner dollars, hvilket svarer til næsten 830 millioner kroner.

Det lyder desuden, at cirka 20 millioner dollars (138 millioner kroner) af den samlede indtægt, blev tjent udenfor banen. Blandt andet han en lukrativ sponsoraftale med urmærket Hublot.

På listens andenplads finder man NFL-stjernen Kyler Murray med en indtægt på 70,5 millioner dollars i perioden (490 millioner koner).

De fem øverste pladser bliver afsluttet med Erling Haaland (360 millioner kroner) og Dallas Mavericks-stjernen Luka Doncic (325 millioner kroner).

En tidligere analyser udført af Forbes i november sidste år, udpegede Verstappen som den bedst betalte Formel 1-kører.

Denne titel havde i mange år tilhørt britiske Lewis Hamilton, der har haft enorm succes i motorsporten. I de seneste år har han og Mercedes dog kæmpet for at kunne finde en plads i toppen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024