Max Verstappen truede med at stoppe i Formel 1: Nu gør han det igen

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Max Verstappen har slået fast, at han kan finde på at forlade Formel 1, efter de seneste ændringer til sprintformatet er blevet vedtaget.

Fire ud af fem sessioner, der køres i forbindelse med Aserbajdsjans Grand Prix, vil byde på konkurrence mellem kørerne i feltet.

Weekenden startede med en enkelt træning fredag, men efterfølgende har alle sessioner haft betydning for kørerne, hvorfor formatet er helt anderledes, end det hidtil har været.

Kvalifikationen blev kørt fredag, mens den første session lørdag formiddag dansk tid, var en såkaldt ‘Sprint Shootout’, der fungerede som en kvalifikation til sprintløbet, der også blev kørt lørdag.

Søndag er løbsdag, hvor feltet starter ud fra fredagens kvalifikation.

Der er mange, der har været positivt stemt overfor det nye format, da det giver seerne mere spænding. Men Verstappen, der ikke er en fan af sprintløbet i det hele taget, er ikke begejstret for det nye format.

Det har han udtalt til pressen i Baku, hvor han igen gav udtryk for sine bekymringer ved det nye format.

“Hvis vi fortsætter med at udvide kalenderen og hele weekenden er så langt, vil du på et tidspunkt spørge dig selv, om det er det værd,” sagde han ifølge Mirror.

“Jeg elsker racerløb. Jeg elsker at vinde. Jeg ved, at med vores løn burde vi have et godt liv, men er det virkelig et godt liv? Jeg tænker, at du på et tidspunkt når et punkt i din karriere, hvor du ønsker at prøve andre ting.”

“Jeg ved, at jeg har en kontrakt til udgangen af 2028, og så får vi se. Men jeg føler, at hvis det på et tidspunkt bliver for meget, så er det tid til at prøve noget andet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024