Max Verstappen truer med at stoppe i F1: Nu taler Christian Horner ud

Foto: Lars Baron/Getty Images

Max Verstappen har truet med at stoppe i Formel 1. Det har nu fået Christian Horner til at adressere emnet.

Christian Horner har udtalt sig om, at Max Verstappen potentielt kan trække sig fra Formel 1, hvilket den hollandske stjerne flere gange har truet med at gøre.

Den unge verdensmester er frustreret over de mange ændringer, der er blevet introduceret til løbsweekenderne.

Blandt andet er der blevet tilføjet flere grandprixer til løbskalenderen, der i forvejen er meget pakket. Hertil er hele formatet for sprintløbene også blevet ændret i denne sæson.

Dette har flere gange fået ham til at udtale, at han overvejer at trække sig fra Formel 1, når hans kontrakt med Red Bull udløber i slutningen af 2028-sæsonen.

Nu har Red Bull-teamchef Christian Horner udtalt sig om emnet. Han mener at det er positivt, at kørerne giver udtryk for deres holdninger.

“Heldigvis løber hans kontrakt i mange år endnu, så vi ser det ikke som en umiddelbart risiko,” sagde Horner til RacingNews365.com.

“Men han har selvfølgelig en mening om det, og han vil altid tale åbent om det og sige sin mening.”

“Jeg synes også, at det er svært at se for langt ud i fremtiden. Forvente Fernando Alonso, at han stadig ville køre som 42-årig? Sikkert ikke. Lewis Hamilton er i slutningen af 30’erne.”

“Fremtiden er meget svær at spå om. Men jeg synes, det er dejligt, at kørerne har sine egne meninger, og at de ikke bare bliver stereotyper.”

Inden Verstappen begynder at tænke for meget på at indstille sin karriere, har han dog fokus på at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk i denne sæson, hvilket han er godt på vej til at gøre.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024