Max Verstappens manager med brutal sandhed om stjernens tanker om Red Bull-exit

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Max Verstappens manager har valgt at åbne op om stjernens fremtid i Formel 1.

Max Verstappens manager, Raymond Vermeulen, har afsløret, at han næppe kommer til at forlade Red Bull.

Han har understreget, at en del af Verstappen-varemærket, er at være loyal. Derfor ønsker den 25-årige racerkører også at blive hos Red Bull.

I denne forbindelse hævdede han endda, at Verstappen ikke vil forlade Formel 1, selvom han flere gange har antydet det. Det er derfor svært at finde ud af, om der er hold i udtalelserne fra den hollandske kører.

“Hvorfor skulle Max skifte nu? Det er vi ikke interesserede i,” sagde han til hollandske Formule 1.

“Det er selvfølgelig en lille verden. Alle og alt taler med hinanden. Vi har en forpligtelse frem til 2028. Og som du kan se, er Max på sit højeste niveau og kører uden pres.”

Ved Spaniens Grand Prix udtalte Verstappen ellers, at han kunne finde på at forlade Formel 1. Skulle han gøre dette, skulle det være med henblik på at teste sig selv af i andre former for motorsport.

Dette har medført, at han har fået en invitation fra Mario Andretti til en dag at deltage i det ikoniske Indianapolis 500-løb.

Selvom det er et tilbud, som de fleste racerkørere ville acceptere, har Verstappen afvist det. Han lod dog døren stå på klem for, at det kan blive en realitet på et senere tidspunkt.

“Nej. Jeg kan godt lide at se det,” sagde Verstappen, da han blev spurgt om han ville acceptere tilbuddet.

“Hvor gammel er han nu? 82 år? Han må vente til han bliver 89 eller 90 år. Nej, jeg har stor respekt for ham. Nogle af mine venner kører det, men i øjeblikket, så nej.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024