Meget usædvanligt for en superstjerne: Derfor gør Holger Rune det

Foto: Julian Finney/Getty Images

I løbet af de seneste år har Holger Rune etableret sig som global stjerne, men det har ikke fået ham til at miste fodfæstet.

Medier fra hele verden er ivrige efter at få lov til at interview den 19-årige tennisstjerne, og hertil har han endda også et filmhold fra Netflix med sig, når han deltager i de store turneringer.

På relativt kort tid har han også øget antallet af følgere på Instagram, hvor han nu har 429.000. Det vidner klart og tydeligt om, at den unge stjerne er blevet en meget populær herre.

Til trods for, at han på ganske kort tid er blevet en stor stjerne, gør han nemlig noget, som mange andre stjerne afholder sig fra at gøre.

Klikker man sig ind på en række af hans opslag på Instagram, vil man kunne se, at han flere gange svarer sine fans, når de skriver kommentarer til hans billeder og videoer.

Det er spørgsmål om alt mellem himmel og jord, som han svarer på. Bl.a. giver han svar på, hvorvidt han selv er tilfreds med sit niveau, hvilken bane han skal spille, mens han sommetider også skriver en lille fødselsdagshilsen til en heldig fan.

Selvom han har nok at se til, er det stadig en prioritet for den unge tennisstjerne, at han selv kan styre sin Instagram-profil, når han kan finde et hul i kalenderen til dette.

“Jeg gør det stadig af og til. Men efter lange turneringer, når der er en masse opgaver, er det selvfølgelig svært at gøre,” sagde han i et stort interview med Tennis Majors, hvor han fortsatte:

“Når jeg har tid, er jeg mere end glad for at gøre det, når fansene har spørgsmål. Og nogle gange har jeg stadig lidt tid tilovers, så jeg håber på at kunne fortsætte med det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024