Melder ud: Derfor vil Klopp ikke hente Sadio Mané tilbage til Liverpool

Foto: Clive Mason/Getty Images

Der er to årsager til, at Jürgen Klopp ikke ønsker at hente Sadio Mané retur til Liverpool.

31-årige Sadio Mané forlod Liverpool til fordel for Bayern München sidste sommer. I sin tid i Liverpool nåede han at score 120 mål og være med til at finde seks trofæer, herunder Champions League.

Tingene er ikke gået som planlagt i den tyske klub, hvilket har fået Liverpool-fans til at spekulere i, om han kan vende retur. Tidligere Liverpool-spillere Kolo Toure tror dog ikke, at det kommer til at ske.

“Jürgen er en dygtig manager. Han har vundet i Tyskland, og han har vundet her. Enhver klub kommer til at gå igennem en overgangsperiode,” sagde han ifølge Mirror.

“Jeg tror, at tabet af Mane var stort for dem. For mig var Mane speciel, fordi han kunne score og levere mål, men også har en stor personlighed. Han er en spiller, der kunne gøre forskellen, når det var hårdt.”

Han tror dog ikke, at Klopp vil hente ham retur, da den tyske træner leder efter ‘den nye version af Liverpool’.

Derudover har han to andre årsager til ikke at hente Mané tilbage, da han sidste sommer hentede Cody Gakpo og Darwin Nunez for at udfylde tomrummet efter Mané.

Toure mener, at Klopp bør holde sig til de to nye spillere og give dem tid til at finde sig til rette i England.

“Jeg tror, han holder sig til dem. Han skal give dem tid til at bevise, at de kan spille for Liverpool. Som spiller skal du gøre dit bedste for at vise, at du kan præstere. Hvis du ikke gør det, bliver du skiftet ud med den næste,” sagde han.

“Jürgen er en fantastisk manager, og han gør et fantastisk stykke arbejde. Jeg tror, han forsøger at finde spillere, der har kemi, så de kan kæmpe med om titlen.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024