Mercedes deler billeder af W14-opgraderinger forud for Monaco Grand Prix

Foto: Jeff Robinson/Icon Sportswire via Getty Images

Mercedes har valgt at drillet deres fans med et nyt billede af deres W14. På billedet har de indsat George Russell som frontvinge.

Mercedes havde planer om at medbringe en række opgraderinger til deres bil i forbindelse med det italienske grandprix. Her håbede de på at kunne tage hul på deres kamp om at deltage i mesterskabet.

Dette blev der dog sat en stopper for, da Formel 1 besluttede at aflyse hele grandprixet på grund af de voldsomme oversvømmelser i området.

Det betyder, at Mercedes-fansene har været nødt til at væbne sig med tålmodighed. Nu bliver der ikke nye opgraderinger at se, før ved næste grandprix.

På trods af, at der har været bekymringer forbundet med at indføre væsentlige opgraderinger på en smal gadebane, har Mercedes planer om at gøre dette.

De opgraderinger, der skulle have været vist frem under det italienske grandprix, vil derfor blive tilføjet til bilerne under Monacos Grand Prix. Det betyder, at det ikke varer længe, inden fans kan få disse opgraderinger at se.

Da vi nærmer os grandprixet i Monaco, har det fået håbefulde fans til at tro, at Mercedes ville dele et glimt af deres opgraderinger på de sociale medier. Sådan gik det dog ikke helt til.

På Twitter har de delt et billede af deres W14, og antydet, at billedet viser deres nye opgraderinger. Det er dog ikke helt tilfældet, da de blot har delt et billede med George Russell som bilens frontvinge.

Under Miamis grandprix bekræftede teamchef Toto Wolff, at det nye design vil medføre ændringer af karrosseri, gulv og frontaffjedring.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024