Mercedes lover Lewis Hamilton overraskelse

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Mercedes har lovet, at en overraskelse fra Lewis Hamilton er på vej til et par, der for nylig er blevet gift.

Et par, der for nylig er blevet gift, efter at have mødtes gennem deres kærlighed til Mercedes, er blevet hyldet af Formel 1-holdet. Og nu er de blevet lovet, at en overraskelse fra Lewis Hamilton er på vej.

Indtil sidste weekend, havde der ikke været meget at fejre for Mercedes-fansene. Efter Spaniens Grand Prix ser tingene lysere ud, da både Hamilton og George Russell sikrede sig en plads på podiet i Barcelona.

For to fans har der i særdeleshed været noget at fejre, selvom denne sæson ikke har været holdets bedste.

Det betyder dog ikke det store for Elliot og Eves, der har andre ting at glæde sig over. De to Mercedes-fans er for nylig blevet gift, efter at have mødt hinanden på grund af deres store kærlighed til Formel 1-holdet.

“Tillykke Elliot og Eves! For et par uger siden blev to af Lewis Hamiltons største fans gift! Efter at have mødt hinanden på Twitter gennem deres kærlighed til Lewis, holdet og F1,” skriver Mercedes på Twitter.

“Vi føler os beærede over at have spillet en lille rolle i deres historie og deres store dag.”

Med et billede af et par signerede kasketter, lagde Mercedes op til, at noget stort var på vej. Herefter delte de et billede af Hamilton, der var i færd med at signere et par ting til parret. Det blev delt med teksten: “Endnu en overraskelse er måske snart på vej.”

Mens det nygifte par tålmodigt venter på, at deres overraskelse kommer, vil resten af Mercedes’ fans se frem til Montreal næste weekend. Her håber mange, at Mercedes kan gentage deres resultat fra Barcelona.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024