Mercedes underskriver flerårig kontrakt med nøglemedarbejder

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Mercedes har formået at holde fast i en af deres vigtigste medarbejdere, som netop har underskrevet en ny kontrakt.

Formel 1-holdet Mercedes har indgået en ny aftale med James Allison, der er holdets tekniske direktør. Han har skrevet under på en langsigtet kontrakt, men hvornår den står til at udløbe, er ikke blevet uddybet.

Den 55-årige Allison har været en del af Mercedes siden 2017, hvor han blev hentet ind til at være teknisk direktør. Derfor har han hjulpet det britiske hold med at vinde hele fem konstruktørmesterskaber.

Han er desuden ikke den eneste store spiller hos Mercedes, der har skrevet under på en ny kontrakt. Det samme er tilfældet for teamchef Toto Wolff, der har skrevet under på en treårig aftale med holdet.

“Vi er absolut en udfordrer snarere end en favorit,” siger Allison ifølge BBC om 2024-sæsonen.

“Ikke desto mindre håber vi, at vi har gjort et godt stykke arbejde med den nye bil.”

Han siger også, at han har et ‘ønske’ om at fortsætte sin karriere i Formel 1. Derfor virkede det også oplagt for ham at skrive under på en ny kontrakt med Mercedes.

Allison føler, at Mercedes vil være i stand til at vende tilbage til toppen, selvom det slog fejl i 2023-sæsonen. Her formåede de nemlig ikke at vinde et eneste løb.

“Det er langt fra ubehageligt at være i den position, så længe holdet er kollektivt overbevist om, at vi tager de rigtige skridt for at forsøge at genetablere os selv som et stærkt hold,” sagde han.

“Jeg håber, at rejsen opad er stejl og sikker. Men det bliver sjovt at prøve at køre den i det tempo, vi kan, for at give vores rivaler en god gammel kamp.”

“Toto har lavet sammenligningen mellem at bestige Mount Everest og den udfordring, vi har foran os. Jeg synes, det er en ret passende sammenligning. Everest er den største udfordring, men det er ikke desto mindre noget, der er muligt at gøre.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024