Miami Dolphins afkræfter Tom Brady-rygter

Foto: Richard Rodriguez/Getty Images

Det har været rygtet, at Tom Brady skulle være på vej til Miami Dolphins, men dette er nu blevet afkræftet af NFL-holdet.

Miami Dolphins har besluttet at udnytte en option i Tua Tagovailoas kontrakt, hvilket har sat en endegyldig stopper for rygterne om, at Tom Brady eller Lamar Jackson kunne være på vej til holdet.

Tagovailoa havde det bedste år af sin karriere i sidste sæson, hvor han var førende i ligaen for ‘passer rating’. Det er han den første Dolphins-quarterback, der har opnået siden Dan Marino tilbage i 1984.

Den 25-årige stjerne fik dog ikke meget spilletid i denne sæson, da han kun var på banen i 13 kampe, fordi han kæmpede med hjernerystelser.

Den tidligere Alabama-quarterback er under kontrakt i resten af 2023-sæson, og Miami Dolphins har nu udløst en option i hans kontrakt, der holder ham i klubben i 2024. Det skriver det britiske medie Mirror.

Som regel bliver dette fulgt op med en længerevarende kontrakt, men Tagovailoas skadeshistorik betyder, at der kan være lang vej til en sådan aftale.

Han er dog sikret et meget lukrativt år i 2024, hvor han er garanteret en lønpakke på 23,2 mio. dollars (160 mio. kr.), efter Dolphins valgte at udløse optionen i hans kontrakt.

Det er et ultimativt bevis på, at Dolphins ikke har i sinde at finde en ny quarterback i denne offseason, hvilket for alvor har afkræftet, at de vil hente enten Brady eller Jackson.

Det indikerer også, at det er planen, at det skal være Tagovailoa, der bliver deres starter i den nærmeste fremtid.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024