Michael Andretti sender klart budskab til F1 efter stor annoncering

Foto: Mario Andretti / Gettyimages

En stor annoncering har fået Michael Andretti til at lægge pres på Formel 1.

General Motors har bekræftet, at de har planer om at involvere sig yderligere i Formel 1. Dette ønsker de at gøre fra 2028, hvor de vil træde ind som officiel motorleverandør.

Dette har fået Michael Andretti til at dele et klart budskab til Formel 1. Den amerikanske holdejer mener nemlig, at GM og hans hold vil være en ‘stærk’ tilføjelse til Formel 1.

Michael Andretti er ikke alene om at presse på for at få en plads i Formel 1. Derimod er det noget, der sker i et samarbejde med Cadillac. Deres nuværende mål er, at de kan få en plads i feltet allerede i 2025.

Deres forsøg på at trænge ind i sporten, har nu fået endnu mere vægt. Det skyldes, at GM har meddelt, at de vil være officielt motorleverandør fra 2028 og frem.

Nyheden om dette, har fået Andretti til at dele en meddelelse på de sociale medier.

“GM PU vil være en stærk tilføjelse til Formel 1,” skriver han ifølge PlanetF1.

“Vi er stolte af, at Andretti Cadillac-partnerskabet vil gøre dette muligt. Der vil ikke blive taget let på vores forpligtelse til ekspertise, da vi fortsætter med at planlægge at træde ind i F1 så hurtigt som muligt. I 2028 vil Andretti Cadillac konkurrere som et ægte amerikansk hold.”

“Dette historiske partnerskab vil accelerere sporten på det hurtigt voksende amerikanske marked såvel som globalt.”

De øvrige hold i Formel 1 er dog ikke meget for at byde Andretti og co. velkommen. Det skyldes primært, at der vil være endnu et hold at dele præmiepengene med, og det har de ikke interesse i.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023