Michael Jordans søn danner par med Scottie Pippens ekskone gennem 24 år

Foto: Larsa Pippen og Marcus Jordan / Instagram

Marcus Jordan har valgt at kaste sin kærlighed over en kvinde, som stiller hans far i en vanskelig situation.

Legenden Michael Jordan havde i mange år stor succes i Chicago Bulls med Scottie Pippen ved sin side. De var nærmest ustoppelige, men nu har de fået en ny forbindelse.

Jordans søn, Marcus, har nemlig kastet sin kærlighed over Larsa Pippen. Hun var gift med Scottie Pippen i hele 24 år, inden de gik fra hinanden.

Og nu taler parret ud om deres kærlighed, som man næsten kan beskrive som ‘forbudt’. Det sker ifølge New York Post i programmet ‘Pablo Torre Finds Out’.

“Det er akavet og underligt, jeg forstår det godt. Men for os er det altså ikke sådan,” siger Larsa Pippen.

Siden det er kommet frem, at de to danner par, har de amerikanske medier især haft ét fokus. De har alle kæmpet om at finde ud af, hvordan Scottie Pippen og Michael Jordan har det med deres forhold.

Selvom man skulle tro, at den tidligere relation mellem Scottie Pippen og Michael Jordan skulle være nok til, at de holdt sig fra hinanden, er det ikke tilfældet. Derimod har Larsa Pippen slået fast, at hun ikke bekymrer sig om det.

“Jeg er ikke bekymret for min eks eller Marcus’ far. Vi er alle voksne mennesker,” siger hun.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Larsa Pippen (@larsapippen)

Her bryder Marcus ind, da han kan fortælle, at hans far ikke har haft meget at sige om det. Faktisk har han blot sagt, at han er ‘en voksen mand’. Samtidig siger han også, at han ikke har blandet sig i deres forhold.

Hidtil har Scottie Pippen ikke kommenteret på forholdet. Derfor vides det ikke, hvordan han har det med det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024