Michael Schumachers kone sagsøger efter falsk historie om F1-legenden

Foto: Marcus Brandt/Bongarts/Getty Images

Formel 1-legendens familie er angiveligt rasende, og har besluttet sig for at tage drastiske midler i brug.

Den tidligere Formel 1-kører Michael Schumachers familie har besluttet at tage retslige skridt i brug, da de angiveligt vil sagsøge et tysk magasin.

Det tyske magasin, Die Aktuelle, skabte vrede i hele verden, da de tidligere på ugen promoverede et ‘eksklusivt interview’ med den tyske legende.

Magasinet er blevet beskyldt for at have krydset stregen, da de har hævdet, at det er det første interview med Schumacher, efter hans forfærdelige skiulykke tilbage i 2013.

Magasinet, der er dateret til den 15. april 2023, prydes af en forside med en smilende Schumacher, skriver The Sun.

Det blev senere afsløret, at der slet ikke var tale om et interview, men at derimod var citater, der var blevet genereret via kunstig intelligens.

Ifølge ESPN er det ikke noget, der er blevet taget godt imod hos familien, da en talsmand har bekræftet, at der vil blive taget retslige skridt mod det tyske magasin.

Artiklen, der havde titlen ‘Mit liv er fuldstændig forandret’, beskrev blandt andet den tyske stjernes følelser om ulykken, hans børn og fremtiden.

Et af de citater, der blev givet fra ‘Schumacher’, lød således: “Mit liv har fuldstændig ændret sig siden ulykken. Det var en forfærdelig tid for min kone, mine børn og hele familien.”

“Jeg kom så slemt til skade, at jeg lå i månedsvis i en form for kunstig koma, for ellers kunne min krop ikke have klaret det hele. Jeg har haft en hård tid, men hospitalsteamet har formået at bringe mig tilbage til min familie.”

I sidste del af artiklen fremgik det, at interviewet faktisk er skabt af en AI-chatbot kaldet Character.ai, og at magasinet ikke har talt med Schumacher eller nogen fra hans familie.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024