Mick Schumacher dater danske Laila Hasanovic

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Den tidligere Haas-kører, der er søn af legenden Michael Schumacher, har kastet sin kærlighed over den danske influencer Laila Hasanovic.

Den tyske racerkører Mick Schumacher har kastet sin kærlighed over den danske influencer og model Laila Hasanovic.

Hvis du har hørt hendes navn før, kan det skyldes, at hun tidligere har dannet par med Jonas Wind. Det gør de ikke længere, og hun har tilsyneladende skiftet fodbolden ud med motorsport.

I hvert fald har den tidligere Haas-kører så godt som bekræftet, at de to danner par. Det har han gjort med et opslag på det sociale medie Instagram. Det skriver Ekstra Bladet.

Her har den 24-årige racerkører, som i dag er reservekører for Mercedes, delt et opslag af parret. Man kan se, at de begge sidder på rælingen af en båd. Ligeledes ser det ud til, at det er et mere eksotisk sted, end i det danske farvand.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mick Schumacher (@mickschumacher)

Tager man et nærmere kig på opslaget, kan man roligt konkludere, at de to danner par.

Ganske vist bliver det ikke skrevet direkte, men mellem linjerne er det meget tydeligt. Mick Schumacher har ikke skrevet en lang tekst til opslaget, men har blot delt et hjerte. Dette har den danske influencer besvaret med en kommentar med en forelsket emoji.

Laila Hasanovic er en velkendt influencer og model, som kan bryste sig af at have 167.000 følgere. Alligevel kan hun ikke helt måle sig med sin nye kæreste, da den tidligere Haas-kører har mere end 3,5 millioner følgere.

Mick Schumacher kørte i to sæsoner for det amerikanske Formel 1-hold Haas. Her var han holdkammerater med danske Kevin Magnussen, men han blev vraget forud for denne sæson.

Den 24-årige kører fik ikke tilbudt et andet sæde, og er derfor blevet skubbet ud i kulden. Han forsøger dog at holde sig tæt på motorsportens elite med sin stilling som reservekører hos Mercedes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024