Mike Tyson i zoologisk have efter lukketid: Ville slås med gorilla

Foto: Francois Nel/Getty Images

Mike Tyson var så sikker på sin egen styrke, at han på et tidspunkt ville have en slåskamp med en fuldvoksen gorilla.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mike Tyson altid har været rigtig glad for dyr. Han er blandt andet særligt vild med duer, og han har desuden haft flere katte. Og med dette menes der ikke almindelig husdyr, men derimod mere eksotiske tigre.

På et tidspunkt havde han dog udset sig et dyr, som han ville slås med. Den amerikanske bokselegende var nemlig indstillet på at tage en slåskamp med en gorilla.

I 80’erne, hvor Tyson var på højden af sin karriere og derfor var ubesejret verdensmester i sværvægtsklassen, var han en tur i en zoologisk have med sin daværende partner Robin Givens.

Han havde hele den zoologiske have for sig selv, da han havde betalt dem for at holde åbent efter lukketid. Da han gik forbi gorilla-indhegningen, opdagede han en gorilla, der mobbede de andre gorillaer.

Det blev Tyson tilsyneladende sur over, og derfor ville han slås med gorillaen. Han var endda klar til at betale en dyrepasser 10.000 dollar, for at åbne buret, så han kunne gå derind.

“Jeg betalte en ansat i New Yorks zoologiske have for at åbne den kun for mig og Robin,” sagde Tyson ifølge Sportbible.

“Da vi kom til gorilla-indhegningen, var der en stor gorilla, der bare mobbede alle de andre gorillaer.”

“De var så magtfulde, men deres øjne var som et uskyldigt spædbarn. Jeg tilbød den ansatte 10.000 dollars for at åbne buret og lade mig smadre den gorillas snotkasse! Han takkede nej.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024