Mike Tyson sagsøgt for at slå flypassager

Foto: Francois Nel/Getty Images

Mike Tyson kan ende med at skulle til lommerne, da han er blevet sagsøgt efter at have slået en flypassager.

Den tidligere boksestjerne har indrømmet, at det var en fejl fra hans side, at han slog en anden flypassager. Ifølge The Sun skulle den pågældende passager gentagne gange have irriteret ham på et fly fra San Francisco, USA.

Nu kræver manden, hvis navn er Melvin Townsend, en erstatning på 350.000 pund. Det er svarende til lidt over 3 millioner kroner. Han hævder, at overfaldet resulterede i store medicinske omkostninger.

I et brev fra hans advokat lyder det, at han havde smerter i hovedet og nakken. Ligeledes skulle slagene fra Tyson også have medført tab af bevidsthed, hjernerystelse og kontusion i hovedet.

Han har angiveligt også været ramt af kvalme, hovedpine, depression, hukommelsesproblemer, søvnproblemer, svimmelhed og kompromitteret syn efter den voldelige hændelse.

Townsend var ikke dækket af en sygeforsikring, hvorfor han hævder at have betalt markant omkostninger af egen lomme. Desuden får han stadig behandling for rygsmerter, og besøger både  neurolog og psykolog med jævne mellemrum.

Hans advokat Jake Jondle har fremsendt et brev til Tysons repræsentanter, hvori deres krav er beskrevet. I brevet trues der også med en retssag, hvis et forlig ikke kan indgås.

“Hvis vi ikke er i stand til at nå til enighed, vil vi fortsætte med at forberede Mr. Townsends sag til indgivelse af en retssag,” lyder det i brevet.

“Der er ikke behov for et langt resumé af de omhandlede begivenheder. En viideo af Mr. Tyson, der gentagne gange slår Mr. Townsend, er tilgængelig på internettet. Kort sagt er det vores holdning, at Mr. Townsend var spændt på at se din klient på flyveturen, og at de begyndte at tale om marihuanaindustrien og psykedeliske svampe, og Mr. Tyson blev irriteret.

“Mr. Tyson rakte derefter ud over sædet, greb Mr. Townsend i skjortekraven og slog ham gentagne gange i hovedet.”

Tysons advokat Alex Spiro bekræfter at modtage brevet, men fortæller, at de ikke vil indgå et forlig. Derfor tyder det på, at Tyson skal i retten.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024