Mikel Arteta afviser Alexis Sanchez’ ønske om at vende tilbage til Arsenal

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Alexis Sanchez har undersøgt muligheden for at vende tilbage til Arsenal denne sommer, men det har Mikel Arteta sat en stopper for.

34-årige Alexis Sanchez skulle have et ønske om at vende tilbage til Arsenal denne sommer. Det har fået hans repræsentanter til at kontakte klubben, lyder det fra Metro.

Den tidligere Arsenal-spiller står ude kontrakt denne sommer, da Marseille ikke har forlænget hans ophold. De skulle dog være åbne for at beholde ham.

Sanchez var en vigtig spiller for den franske klub i den netop overståede sæson. Her bidrog han med 17 mål på tværs af alle turneringer. Desuden hjalp ham dem frem til en tredjeplads i Ligue 1.

Den chilenske avis La Tercera skriver, at Sanchez skulle være meget opsat på at spille Champions League i næste sæson.

Af denne grund har han også afvist et tilbud fra Saudi Pro League. Angiveligt skulle der have været tale om et meget lukrativt tilbud fra det olierige land.

I stedet har han bedt sine repræsentanter om at kontakte Arsenal. De har været i direkte dialog med Mikel Arteta med henblik på at tale om et skifte retur til klubben.

Det lyder, at Arteta blev gjort opmærksom på Sanchez’ ønske om dette. Desuden skulle den chilenske stjerne have været meget forhåbningsfuld om et skifte.

Metro skriver dog, at Arteta var meget ‘direkte’ i sit svar til Sanchez’ lejr. Her gjorde han det klart, at den 34-årige profil ikke passer ind i de planer, som han har for truppen i fremtiden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024