Mikel Arteta med klar besked efter nederlag til Liverpool

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Arsenal-træner Mikel Arteta er kommet med en klar besked efter deres nederlag til Liverpool lørdag aften.

Mikel Arteta har gjort det klart, at der er behov for en ‘mental nulstilling’ efter Arsenals nederlag til Liverpool. Her havde de svært ved at udnytte deres chancer, og det medførte, at Liverpool vandt 2-0.

Arsenal sad meget tungt på hele første halvleg, men Jakub Kiwior lavede et selvmål efter 80 minutters spilletid. Kort tid efter kunne Luis Diaz også sende bolden i nettet, og dermed fik han lukket ned for kampen.

På tværs af alle turneringer er det kun blevet til en enkelt sejr i syv kampe for Arsenal på det seneste. Det har fået Arteta til at sige, at der er behov for en ‘mental nulstilling’, hvis de skal forbedre deres resultater.

“Sandsynligvis er det (blevet et mentalt problem, red.). Især efter i dag. Mere end det var mod Fulham eller West Ham før det. Det er derfor, jeg synes, vi skal nulstille. Denne pause er god. Den kommer på et godt tidspunkt,” sagde han ifølge PlanetFootball.

“Vi kommer også til at mærke, hvordan vi har det, og hvordan jeg har det med dem i svære øjeblikke. Forhåbentlig kan jeg også se det fra de andre. Når det går godt, hopper de med på toget. Nu er tingene svære, så lad os se hvor de står.”

“Vi har ikke kapitaliseret. Ikke kun i dag, men også i de sidste par kampe. Det er derfor, vi ikke vinder kampe. Der er ingen tvivl om, at vi fortjener at vinde kampene, men resultaterne er meget forskellige.”

“Men når mit hold spiller med det mod og den attitude mod det formentlig bedste hold i Europa lige nu, hvad kan jeg gøre andet end at holde fast og støtte dem?”

“Det vi skal gøre nu, er at stå bag dem, give dem noget kærlighed, træne dem og sørge for, at de visualiserer noget andet end det, der sker nu. De har gjort det. Vi kommer ikke til at genopfinde hjulet, da de allerede har gjort det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024