Mikkel Kessler sælger huset: Derfor gør de det

Foto: Scott Heavey/Getty Images

Mikkel Kessler og familien har truffet en stor beslutning om at sælge sit hus

Den tidligere bokser Mikkel Kessler og hans familie er klar til et nyt kapitel i deres liv. Derfor har de besluttet at sælge deres hus.

I flere år har familien boet i deres store landejendom, der ligger lidt uden for Sengeløse. Hidtil har familien Kessler været tilbageholdende med information om, hvorfor de vil sælge. Men det er der nu lavet om på.

Mikkel Kessler fortæller i et interview med SN.dk, at der er en helt særlig årsag til, at de sælger. De har nemlig en stor drøm, som de vil forsøge at realisere hurtigst muligt.

“Vi skal ud og rejse. Det har vi ønsket os længe. At komme ud og se verden. Men det afhænger af, om boligen bliver solgt. Det hænger ikke sammen, hvis den skal lejes ud,” fortæller han til SN.dk.

Indtil videre er det ikke lykkedes for Mikkel Kessler og co. at sælge den store landejendom. Den har været til salg siden foråret, hvor den blev udbudt for 24,5 millioner kroner.

Tilsyneladende har det været vanskeligt at skabe interesse omkring boligen. Derfor besluttede Mikkel Kessler og hustruen, Lea Hvidt Kessler, senere at sætte prisen ned til 22,5 millioner kroner.

For denne pris får man en bolig, der blev opført i 2014 og efterfølgende omfattende renoveret i 2020.

Derudover er du også garanteret, at du ikke kommer til at mangle plads. Boligen har nemlig et areal på 327 kvadratmeter, hvortil der også kommer hele 190 kvadratmeter kælder.

Ikke nok med det, så har familien Kessler også skruet op for ekstravagancen. De har nemlig sørget for, at der er både hjemmebiograf og træningshal til den kommende køber.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024