Milan-transferrygter: 7 midtbanespillere i sigtekornet

Foto: Marco Luzzani/Getty Images

AC Milan har et ønske om at styrke deres midtbane denne sommer. Det har medført, at de kigger på flere forskellige kandidater.

Serie A-klubben AC Milan vil hente forstærkninger til midtbanen denne sommer. Ifølge Football-Italia har de derfor identificeret syv potentielle spillere, der passer ind i Stefano Piolis planer.

Den italienske klub arbejder i disse dage på at færdiggøre salget af Sandro Tonali, der er på vej til Newcastle United. Det er en stor handel, der forventes at indbringe omtrent 80 millioner euro. Dette svarer til næsten 600 millioner kroner.

Tonali er en central del af truppen under Pioli. Hvis han ender med at blive solgt, er der derfor brug for forstærkninger. Tilsyneladende har de forberedt sig på dette, og har derfor syv forskellige spillere på radaren.

Scout Geoffrey Moncada sidder ved roret efter fyringen af Paolo Maldini. Derfor har han været involveret i udarbejdelsen af en liste over potentielle transfermål, som kan styrke midtbanen.

Ifølge Gazzetta dello Sport skulle deres første transfermål være Daichi Kamda. Han er især af interesse for AC Milan, da han har kontraktudløb og derfor kan hentes gratis.

Det italienske medie rapporterer, at en aftale mellem Kamda og Milan nærmer sig. Der er nogle juridiske problemer, der skal være styr på, men det forventes at ske indenfor et par dage.

Klubben har også udset sig en række andre potentielle indkøb til midtbanen, hvilket omfatter Sassuolo-stjernen Davide Frattesi. Derudover skulle de angiveligt også have et godt øje til både Ruben Loftus-Cheek og Tijjani Reijnders.

Blandt de øvrige kandidater finder man Lazios Sergej Milinkovic-Savic, PSV’s Joey Veerman, Lecces Morten Hjulmand samt Chelseas Carney Chukwuemeka.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024