Miss BumBum får Lionel Messi intimtatovering

Foto: Instagram

Den tidligere Miss BumBum-vinder Suzy Cortez har igen bevist sin store kærlighed til Lionel Messi med en helt særlig tatovering.

Suzy Cortez er stor fan af Lionel Messi, hvilket hun har bevist flere gange. Denne gang har hun gjort det med en helt særlig tatovering, skriver Daily Star

Cortez, der er tidligere vinder af den brasilianske Miss BumBum-konkurrence, har i lang tid været fan af Messi. Og der er ingen tvivl om, at det er tilfældet, da hun nu har fået lavet sin ottende tatovering dedikeret til den argentinske stjerne.

Foto: Privat

Den seneste tatovering består af hans autograf, nr. 10 fra hans argentinske landsholdstrøje samt de tre stjerne, som han og hans holdkammerater nu kan bære, efter deres triumf ved VM i Qatar.

Hendes ottende tatovering har tilmed været nok til at give hende en plads i Guinness Book of World Records.

Hun har tidligere udtalt sig om sine planer om at få en ny tatovering, hvilket hun gjorde forud for deres triumf i VM.

“Jeg lover at få en ‘super-tatovering’, og jeg kommer til at fejre titlen i byen Rosario, hvor Messi blev født. Og jeg kommer til at vælge nogle Messi-fans fra mine sociale medier, som jeg tager med mig,” sagde hun.

Foto: Privat

Tidligere har hun også forklaret, at hun vil have samme tatovering, som Messi selv har på sit ene ben.

Hun har også en anden tatovering af Messi på sin mave, som åbenbart har påvirket andre mænd i sengen.

“Jeg har været igennem pinlige situationer på grund af tatoveringen,” sagde hun ifølge Daily Star.

“At se Messis ansigt på min krop får mænd til at fejle. Jeg har allerede Messis ansigt tatoveret på min mave, hvilket jeg fik, da han vandt Ballon d’Or for sjette gange, og jeg vil have samme tatovering, som han har på venstre ben.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024