MMA-kæmper chokerer i ny video: Kvæler mand i gadekamp

Foto: Twitter

Nate Diaz har en tendens til at ende i slagsmål på gaden, hvilket han også gjorde fredag aften i New Orleans.

Nate Diaz fik sparket gang i et voldsomt skænderi, da han kastede en vandflaske efter Netflix-stjernen Chase DeMoor ved en Misfits Boxing-begivenhed.

Diaz var til stede ved begivenheden, da hans ven og holdkammerat Chris Avila deltog. Ikke nok med det, så endte han også med at kvæle en anden mand i et gadeslagsmål samme aften.

Det vides ikke, hvordan eller hvorfor slagsmålet startede, men en video, der er gået viralt på de sociale medier, viser dog, hvordan det endte for den anden part.

Videoen er blevet delt på de sociale medier af flere personer, herunder YouTube-stjernen JiDion.

Kort tid efter dukkede en anden video op, der viser DeMoor i et gadeslagsmål med flere personer, som er blevet delt på Twitter med teksten: ‘Chase DeMoor i slagsmål med Nate Diaz’ slæng i New Orleans.”

Videoen ser ud til at være optaget foran de samme forretninger, der var synlige i den originale Diaz-video.

Nate Diaz har med tiden fået sig et renommé for at ende i gadeslagsmål, og gennem sin karriere har han været involveret i flere slagsmål, der er endt med at trække overskrifter.

Det omfatter blandt andet det kendte slagsmål ved Strikeforce Nashville samt et slagsmål mod Khabib Nurmagomedov og hans slæng ved et World Series of Fighting-arrangement.

For nylig blev han også smidt ud fra Jake Paul vs. Anderson Silva-eventet, hvorfor han har vist, at han bestemt ikke er bleg for at tage et gadeslagsmål.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024