MMA-kæmper slået ud efter få sekunder: Trick gik helt galt

Foto: Twitter

Den tidligere ubesejrede MMA-kæmper Dario Sinagoga forsøgte sig med et trick, der endte helt galt for ham.

MMA-kæmperen Dario Sinagoga mistede for nylig sin status som ubesejret, da han fik karma at føle, da han forsøgte sig med et særligt trick.

Den irske kampsportsudøver, der bor i Vancouver, havde en status som ubesejret forud for sin kamp mod Ash Mashreghi ved BFL’s ‘Canada vs USA’-event.

Han forsøgte at starte kampen med at slå på modstanderens handsker, som er kutyme. Derefter gik han hurtigt til angreb, da han ville trække kampen ned på gulvet.

Det fik han dog ikke lov til, da Mashreghi var hurtig til at reagere på, hvad han forsøgte på. Derfor fik han vendt hele situationen på hovedet, og fik sendt den irske kæmper i gulvet med et uppercut.

Sinagoga forsøgte at komme tilbage på fødderne, men kort efter blev han igen sendt i gulvet. Det fik dommeren til at gå imellem de to kæmpere, for at stoppe kampen efter blot 11 sekunder.

Den tidligere ubesejrede kæmper havde ikke været i aktion i mere end et år, efter at have haft problemer med en brækket næse, som kostede ham en kamp i slutningen af sidste år.

For Mashreghi, var der god grund til at juble, da det var hans første sejr, efter at have tabt fire kampe i træk sidste år. Han har nu vundet flere kampe, end han har tabt, da hans score lød på 7-7, da han trådte ind i buret.

Før i tiden trænede de to kæmpere sammen, og Mashreghi påstod under opbygningen til kampen, at han havde sent Sinagoga i gulvet flere gange i forbindelse med sparring.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024