MMA-stjerne skuddræbt efter konfrontation med betjent uden for tjeneste

Foto: Instagram

En brasiliansk MMA-stjerne er død efter et skyderi på en bar i Porto Alegre. Angiveligt involverede det en betjent, der også blev ramt af skud.

En MMA-kæmper er blevet dræbt efter et skænderi med en bevæbnet politibetjent, skriver flere medier i Brasilien.

34-årige Mauro Chaulet blev angiveligt skudt i byen Porto Alegre, efter at været endt i et skænderi med en politibetjent, der ikke var i tjeneste. Ifølge Daily Star var den pågældende politibetjent bevæbnet.

Flere medier skriver, at Chaulet formåede at afvæbne betjenten, hvorefter han skød ham i lyskeområdet. Kort efter blev han selv skudt i ryggen.

Det hævdes, at Chaulet havde selskab af en kvinde, der blev ramt af to skud i maven.

Ifølge den lokale radiokanal Rádio Guaíba forsøgte Chaulet at flygte fra stedet i en bil. Han blev dog jagtet af betjenten, som skød og dræbte ham, efter MMA-kæmperen kørte galt.

Det hævdes, at betjenten blev hastet på hospitalet, hvor han blev opereret. Chaulets kvindelige ledsager overlevede også den voldsomme hændelse, der fandt sted i sidste uge. Også hun blev opereret.

Brasilianske medier skriver, at skænderiet startede mellem Chaulets kvindelige ledsager, og en kvinde fra politibetjentens selskab.

Chaulet var repræsenteret af virksomheden Team Goat Management, der har udsendt en pressemeddelelse efter den voldsomme hændelse.

“Desværre mistede vi i dag endnu en fantastisk person. Han blev offer for den brutale vold i Brasilien, der gentages hver dag. Du var speciel og vil aldrig blive glemt for os! Hvil i fred, Mauro Chaulet,” lyder det.

Chaulet havde 13 sejre og ni nederlag i sine 21 professionelle kampe. Hans sidste tre kampe var alle endt med nederlag. Det seneste nederlag kom i maj 2022 i Cage Fury Fighting Championships.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024